Connect with us

Tuna i ka dy fëmijë me të, por nuk do ta pres aspak mirë këtë sjelle të ish-burrit të saj

Lajmi Fundit

Tuna i ka dy fëmijë me të, por nuk do ta pres aspak mirë këtë sjelle të ish-burrit të saj

Altuna Sejdiu është një ndër këngëtaret më të dashura për publikun.

Ajo ka qenë e martuar me Patris Berishën, me të cilin i ka dy fëmijë.

Por, së fundmi Patrisi është pyetur në lidhje me ndarjen nga Tuna dhe ka dhënë një përgjigje jo fort të zakonshme.

“Kur të du ndahna, kur të du pajtohna, është jeta ime, mos t’i interesojë askujt.

A ndahem a pajtohem, këqyrni gratë e juaja tek shtëpia”, ka thënë ai.

Mbase kjo deklaratë paksa e pahijshme e Patrisit, nuk do t’i pëlqejë as Tunës.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top