Connect with us

Ja si ka ndryshuar trupi i gruas në 100 vite (Foto)

Lajmi Fundit

Ja si ka ndryshuar trupi i gruas në 100 vite (Foto)

Këto kontraste janë bërë, pavarësisht a janë pëlqyer gratë me vija të lakuara trupore ose jo.

Pas dietave, pilulave, ikonave të modës, ne edhe në vitin 2017 po shkojmë drejt së gabuarës, duke i shtyrë gratë dhe vajzat të bëjnë krahasim me trupat e të tjerëve, në vend se të duan veten për atë që janë.

Udhëtoni nëpër kohë, përmes këtyre fotografive, që të shihni sa pritjet tuaja dakordohen me realitetin e ndryshimit të trupave nëpër vite.

Shiko Fotot:

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top