Connect with us

Ka lindur katër fëmijëve, por kjo grua ende është më e bukura në Kosovë

Lajmi Fundit

Ka lindur katër fëmijëve, por kjo grua ende është më e bukura në Kosovë

Është nënë e katër fëmijëve, një grua e angazhuar dhe e pandalshme me aktivitete, prezentë edhe në rrjete sociale.

Zana Krasniqi duket sikur ja del në çdo rrethanë.

Ish “Miss Universe” më e famshme dhe me të arriturat më të larta në rang botëror, po qëndron larg pasarelave dhe kampanjave, por kohë pas kohe tregon se është në top formë, shkruan “Kosovarja”.

Kjo foto, ilustron se pavarësisht viteve që ecin dhe ndryshimeve në jetën e saj, ajo është ende e dikurshmja – një miss i pazëvendësueshëm.

Shiko foton:

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top