Connect with us

Përloti jurinë dhe gjithë rrjetin, 17-vjeçarja e verbër që po mahnit botën (Video)

Lajmi Fundit

Përloti jurinë dhe gjithë rrjetin, 17-vjeçarja e verbër që po mahnit botën (Video)

Putri Ariani është 17-vjeçarja që po mhanit botën. Ajo mori pjesë në America’s Got Talent dhe la “pa fjalë” jurinë dhe gjithë publikun që u ngritën në këmbë duke e duartrokitur.

“Të kesh zërin e një engjëlli”, është shprehur anëtarja e jurisë Sofia Vergara për Putri Ariani e cila është e verbër.

Padyshim që 17-vjeçarja kaloi në raundin tjetër dhe madje u shoqërua me vlerësimin “e artë” që fitohet vetën nga talentet e rralla në AGT.

Simon Coëell, i cili njihet si anëtari stoik i jurisë gjithashtu u emocionua e madje u ngjit në skenë për ta përgëzuar nga afër.

Advertisements

“Shumë njerëz nuk besojnë në engjëjt, por unë mendoj se njëri sapo u ul në skenën tonë,” tha anëtari i tretë i jurisë, Hoëie Mandel duke lavdëruar talentin e Putri.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top