Connect with us

Adelina ia bën ‘bllok’ Zanfines?

Lajmi Fundit

Adelina ia bën ‘bllok’ Zanfines?

Motrat Ismaili shumë herë janë komentuar për raportin që kanë me njëra-tjetrën.

Një detaj që ra në sy të ndjekësve të Zanfinës, është se ajo me Adelinën nuk kanë postuar fotografi më shumë se një vit së bashku.

Pse kjo periudhë kaq e gjatë pa njëra-tjetrën në postime të përbashkëta?

Këtë raport e dinë vetëm motrat, dhe siç duket po e ruajnë vetëm për vete, shkruan “Kosovarja”.

Shiko fotot:

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top