Connect with us

Gjatë gjimnazit ishte nxënëse me 5-sha, por në maturë u bë një ‘bombë’ e vërtetë, i habiti shokët e gjeneratës

Lajmi Fundit

Gjatë gjimnazit ishte nxënëse me 5-sha, por në maturë u bë një ‘bombë’ e vërtetë, i habiti shokët e gjeneratës

Rona Emërllahu është një ndër maturantet e shumta të këtij viti.

Ajo është nga komuna e Ferizajt dhe ka qenë një nxënësve e shkëlqyeshme.

Pse ishte vajzë e 5-save, kjo nuk e pengoi që të kujdeset edhe për pamjen e saj.

Në mbrëmjen e maturës ajo u duk si një yll i vërtetë.

Shiko foton:

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top