Connect with us

I FUNDIT/ Qeveria shfuqizon Bordin e Transparencës për çmimet e karburanteve

Lajmi Fundit

I FUNDIT/ Qeveria shfuqizon Bordin e Transparencës për çmimet e karburanteve

Qeveria e Shqipërisë ka shfuqizuar bordin e Transparencës. Lajmin e ka dhënë ministrja e Financave, Delina Ibrahimaj në përfundim të mbledhjes.

“Me fillimin e krizës së çmimeve qeveria ngriti një Bord të Transparencës për kontrollin e çmimeve në tregun e hidrokarbureve.

Çmimet kanë pasur luhatje të mëdhaja dhe kanë qenë ndjeshëm.

Ne përcaktuam nëpërmjet një akti normativ disa marzhe fitime që nuk mund të ndryshonin

Gjatë tre mujorit të parë kemi ndjekur zhvillimet e tregut dhe themi që tregjet janë stabilizuar.

Bazuar edhe vendimin e Gjykatës Kushtetuese ne vendosëm të shfuqizojmë bordin”, tha Delina Ibrahimaj.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top