Connect with us

Mbi 4 milionë lekë, kjo është targa më e shtrenjtë që është shitur në Shqipëri

Lajmi Fundit

Mbi 4 milionë lekë, kjo është targa më e shtrenjtë që është shitur në Shqipëri

Sa jeni të gatshëm të paguani për të pasur një targë të perosnalizuar për makinën tuaj?

Në vendin tonë është rikthyer ky shërbim, teksa është zhvilluar dhe ankandi i parë të targave të personalizuara.

Për herë të parë në Shqipëri është aplikuar një sistem rezervimi online për targat e serive të veçanta.

Targa e paguar më shtrenjtë ishte Targa “ZZ77ZZ u shit për 430,000 lekë, e pasuar nga targa “7ZZZ7 dhe targa ‘1K1NG’.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top