Connect with us

Nuk do ta besoni, ja kush është artikulli më i ndotur në çantën tuaj

Lajmi Fundit

Nuk do ta besoni, ja kush është artikulli më i ndotur në çantën tuaj

E mendoni dhe ju se paratë tuaja janë gjëja më e pistë në portofolin dhe çantën tuaj? Epo e keni gabim dhe këtë e vërteton studimi më i ri.

Në fakt objekti më i ndotur në çantën tonë janë kartat e kreditit. Kartat mbajnë shumicën e baktereve nga çdo gjë në kuletat ose çantat tona.

Bëhet me dije se shkencëtarët studiuan të gjitha sendet në një qese me kuleta, monedha dhe karta dhe u zbulua se kartat përmbanin shumicën e mikrobeve, 285 baktere të ndryshme!

Krahasuar me 285 kartat, llogaritë cash ishin 160 dhe monedhat ishin pak më të ulëta, kishin 136.

Karta më e papastër e gjetur në kërkimin e mikrobeve gjatë studimit hulumtues u zbulua se ishte edhe më e ndotur se një dorezë e derës së McDonalds ose metro!

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top