Connect with us

Cristiano Ronaldo – “Duhet të falënderoj mikun tim Albert Fantrau për suksesin tim.Kemi luajtur së bashku për një klub të rinjsh.

Lajmi Fundit

Cristiano Ronaldo – “Duhet të falënderoj mikun tim Albert Fantrau për suksesin tim.Kemi luajtur së bashku për një klub të rinjsh.

Kur erdhën njerëzit nga Sportingu, na thanë se kushdo që shënonte më shumë gola do të pranohej në akademinë e tyre.” “Atë ndeshje e fituam 3-0, unë shënova golin e parë, Alberti shënoi me kokë dhe i treti ishte një gol që i bëri përshtypje të gjithëve. Alberti shkoi një me një me portierin.
Unë vrapova pranë tij, ai kaloi rreth portierit, gjithçka që duhej të bënte ishte vetëm të fuste topin në portën e zbrazët. Por, ai ma kaloi dhe unë shënova.
Unë u pranova në Akademi. Pas ndeshjes iu afrova dhe e pyeta “pse” dhe ai u përgjigj; “Ti je më i mirë se unë”. Pas disa vitesh, gazetari shkoi në shtëpinë e Albertit dhe e pyeti nëse historia ishte e vërtetë. Ai e konfirmoi.

Ai gjithashtu tha se karriera e tij si futbollist ka përfunduar pas asaj ndeshje dhe tani është i papunë. “Por ku e keni marrë një shtëpi kaq të mrekullueshme, një makinë etj?

Dukej se ishe një person i pasur. Ju gjithashtu mbani familjen tuaj…… nga është e gjitha? Alberti u përgjigj me krenari; është nga Cristiano.
MORALI: mos harroni kurrë personin që besoi në ju dhe ju dha një dorë ndihme në jetë.

Çfarë kujtimi.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top