Connect with us

Çfarë u ndodhi dy vajzave që provuan specin më të djegës në botë? [video]

Lajmi Fundit

Çfarë u ndodhi dy vajzave që provuan specin më të djegës në botë? [video]

Dy shoqe nga New Jersey vendosën që të konsumonin specin më djegës në botë, por përfundimi ishte shumë i keq.

Sabrina Stewart, 22 vjeçe dhe Lizzy Wurst, 18 vjeçe, ishin të gëzuara që do të merrnin këtë iniciativë.

Ngrënia e një speci të tillë shkakton dhimbje stomaku, një ndjenjë djegieje të gjuhës dhe stomakut, vjellje dhe djersitje, por vajzat nuk i kishin marrë parasysh këto gjëra.

Shiko Videon:

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top