Connect with us

Prindërit e divorcuar, Keisi Medini tregon arsyen se pse nuk flet për raportin që ka me nënën e saj: E kam lënë mënjanë, ajo ka jetën e saj…

Lajmi Fundit

Prindërit e divorcuar, Keisi Medini tregon arsyen se pse nuk flet për raportin që ka me nënën e saj: E kam lënë mënjanë, ajo ka jetën e saj…

Ish-banorja e Big Brother, Keisi Medini ka rrëfyer si kurrë më parë marrëdhënien e saj me nënën e saj dhe të atin, këngëtarin e njohur Sabianin.

Keisi në ‘Why Not’ tha se marrëdhënia me nënën e ka shumë të ngushtë, ashtu si dhe me Sabianin por kjo e fundit nuk dëshiron të bëhet pjesë botës së showbizit, ndaj dhe nuk flet shumë për të.

Lidhur me raportin që mban Sabiani me nënën e saj, Keisi tha se këta të fundit gëzojnë shumë respekt për njëri-tjetrin.

Marrëdhënia jote me mamin?

Është e njëjtë si ajo me Sabianin, por thjesht duke qenë se nuk është pjesë e botës së televizionit kam dashur ta lë si mënjanë, pasi nuk ka qejf që të dalë nëpër portale.

E lë mënjanë, pasi dua që ajo të ketë qetësinë e saj, e kam si motër.

Jam rritur me dashuri shumë të madhe, babi dhe mami janë 24 orë pas meje.

Çfarë ke marrë nga mami?

Nuk e di saktë se çfarë kam marrë por, të dy janë me sy jeshil unë i kam bojëqelli, mami ka hundën e vogël po ashtu dhe babi.

Mund të them se kam marrë më të mirën nga të dy.

Sabiani e takon mamin?

Normal që po, kanë një marrëdhënie shumë të mirë, si radhëherë ndodh në Shqipëri.

Kanë respekt për njëri-tjetrin e kanë pasur gjithmonë, ai është një baba perfekt, kujdeset dhe për mamin tim.

Është një kryefamiljar perfekt.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top