Connect with us

A e dini pse norvegjezët i vendoѕin mollët јаѕhtë oborrit? Përgjigja e pazakontë do iu habisë

Lajmi Fundit

A e dini pse norvegjezët i vendoѕin mollët јаѕhtë oborrit? Përgjigja e pazakontë do iu habisë

Cilësia e jetës ndryshon nga njeri vend në tjetrin dhe në këtë pikë, norvegjezët dihet që qëndrojnë shumë lartë.

Një detaj se si janë edhe shumë socialë me njëri tjetrin, është vjelja e pemëve.

Kur pemët u sjellin norvegjezëve shumë fruta, ata i varin ato jashtë oborrit, në mënyrë që kalimtarët të mund të ushqehen me to.

Nuk është çudi pse Norvegjia njihet si vend i mirëqenies sociale. Sikur të ndodhte kjo gje edhe në shumë vende te tjera të botës, përfshirë edhe vendin tonë.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top