Connect with us

Historia drithëruese e të miturit: ‘Mami, më përd*hunonin çdo natë në qeli. Nuk flija natën pasi e dija që…’!

Lajmi Fundit

Historia drithëruese e të miturit: ‘Mami, më përd*hunonin çdo natë në qeli. Nuk flija natën pasi e dija që…’!

Një 17-vjeçar nga Heraklioni, i cili për rreth gjashtë muaj qëndroi i mbyllur në një qendër paraburgimi për të rinjtë, ka rrëfyer se është përdhunuar çdo natë në qeli.

I mituri ka rrëfyer se ka kaluar momentet më të këqija të jetës dhe se natën nuk e zinte gjumi, pasi e dinte se çfarë e priste.

“Unë u përdhunova nga pesë persona pothuajse çdo natë për rreth 15 ditë derisa u lirova. Njëri mbaronte, tjetri fillonte”, tregon i mituri për mediat greke, por pa u bërë publik identiteti i tij.

Sakaq tha se grupi, kishte abuzuar seksualisht me një fëmijë tjetër në banjë.

Pas daljes nga burgut, më 20 mars, nëna e të miturit ka denoncuar rastin ne Heraklion. I mituri ndodhej në burg, pas një zënke me motrën e tij.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top