Connect with us

Datëlindja u kthye në zi, vëlla e motër japin shpirt në mes të liqenit, u futën për t’u larë

Lajmi Fundit

Datëlindja u kthye në zi, vëlla e motër japin shpirt në mes të liqenit, u futën për t’u larë

Një ngjarje e rëndë është shënuar në Turqi. Dy fëmijë, motër e vëlla, janë mby tur në liqenin e qytetit Amasya. Ata ndodheshin në atë vend së bashku me familjen, për të festuar ditëlindjen e djalit 3-vjeçar, i cili gjeti v de kjen në ujërat e liqenit. Bashkë me ta, janë mby tur edhe tre anëtarë të tjerë të familjes, që u futën në ujë për t’i shpëtuar.

Gjyshja e fëmijëve 50 vjeçe, xhaxhai 19 vjeç dhe tezja e tyre 28-vjeçe nuk kanë mundur të dalin të gjallë në breg. Mediat tregojnë detaje tr ondi të se nga gjetja e trupave të të mi tu rve. Ata thonë se në çastet që janë gjetur nga polumbarët, vëlla e motër, kanë qenë duke mbajtur shtrënguar duart e njëri-tjetrit. “Ne i gjetëm fëmijët rreth tre metra larg trupave të gjyshes, xhaxhait dhe tezes së tyre. Ata ishin të kapur për dore, ishin momente të paharrueshme, mjaft të dhimbshme”, tha drejtuesi i ekipit të kërkim-shpëtimit.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top