100mijë Qytetarë do të marrin Kartela Pagese me nga 9.000 denarë, Ja kush përfiton

100mijë Qytetarë do të marrin Kartela Pagese me nga 9.000 denarë, Ja kush përfiton

Nga partia në pushtet LSDM thonë se kriza drastike kërkon një reagim të shpejtë dhe rregullim të situatës së re, kështu që grupi i tretë i masave, i miratuar nga qeveria.

Ndihmon këdo që ka nevojë për ndihmë, por gjithashtu mundëson rigjallërimin e ekonomisë së Maqedonisë përmes mbështetjes direkte të qytetarëve dhe ekonomisë.

Masat ofrojnë mbështetje të drejtpërdrejtë financiare për qytetarët për të rritur konsumin, mbështetje të drejtpërdrejtë për ekonominë, bujqësinë dhe turizmin, por gjithashtu një shpërblim për profesionistët më të ekspozuar shëndetësor si një shenjë falënderimi për punën e tyre.

Përmes masës, lëshimi i kartave të pagesave për qytetarët, konsumi do të inkurajohet, ndërsa në këtë mënyrë zhvillimi i aktiviteteve ekonomike vendase.

Parashihet që rreth 100.000 qytetarë do të marrin kartat e pagesës vendore në vlerë prej 9.000 denarë të destinuara ekskluzivisht për blerjen e produkteve dhe shërbimeve vendore në një afat të shkurtër”, thonë nga LSDM./Telegrafi/